Σεισμοσ Στη Λαρισα : Συγκίνηση στη Λάρισα - Αφιέρωσαν τραγούδι στους νεκρούς ... - Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων.

Σεισμοσ Στη Λαρισα : Συγκίνηση στη Λάρισα - Αφιέρωσαν τραγούδι στους νεκρούς ... - Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων.. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα.

Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια.

Τραγωδία στη Λάρισα: 78χρονη νεκρή σε πολυκατοικία - Τη ...
Τραγωδία στη Λάρισα: 78χρονη νεκρή σε πολυκατοικία - Τη ... from www.newsit.gr
Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό.

Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό.

Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων. Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια.

Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Σεισμός στη Λάρισα - Ειδήσεις
Σεισμός στη Λάρισα - Ειδήσεις from www.newsit.gr
Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων.

Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας

Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ. Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων.

Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας

Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Λάρισα
Σεισμός 3,5 Ρίχτερ στη Λάρισα from www.newsit.gr
Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας

Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Εξελίξεις στη συνεργασία ελληνικών και αμερικανικών πανεπιστημίων. Η πρώτη ήταν 4,4 ρίχτερ, η δεύτερη 3,7 ρίχτερ, η τρίτη 4 ρίχτερ και η τέταρτη 5,2 έπεσαν σοβάδες στο κέντρο της λάρισας Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Μετά τον σεισμό ακολούθησαν μετασεισμικές δονήσεις στη λάρισα. Ισχυρός σεισμός στην λάρισα 6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Previous
Next Post »